Mijn gouden leermomenten

Wat doe jij dan?

Een kind dat prikkelgevoelig is komt bij jou en wil helemaal niets. Het kind kruipt direct onder jouw tafel en sluit zich af. Is er nu sprake van gedrag, of vindt het kind het zo spannend dat het letterlijk op slot gaat? Dit zijn de kinderen die jij steeds vaker in jouw werk tegen gaat komen. Wat doe jij dan?

Van het weekend sloot ik met veel plezier de vijfde ronde af met mijn cursisten tijdens de live dag in de praktijk. We hebben veel gepraat over het verwerken van prikkels en wat daar nu onder ligt. Ik kon hen nu laten ervaren wat de boodschap van je lijf is.

Daarnaast heb ik, naast de opleiding, nog meer manieren laten zien wat je doet met een kind dat niets wil. Vanuit mijn ervaring met zowel mijn eigen kinderen als mijn praktijk heb ik aardig wat gouden leermomenten gehad. Ik realiseerde me op zo’n moment wat een schat aan kennis je opbouwt met 25 jaar een eigen bedrijf en persoonlijke ervaring.

Dit bracht me op het idee om een aantal van die tips in een bestandje te zetten en dat te delen via een DM. Het zijn direct toepasbare, waardevolle tips. Je brengt namelijk letterlijk emoties in beweging, want in het woord emotie zit immers het woord motion. Dit bestand deel ik graag met jou. Het enige dat je hoeft te doen is je mailadres hieronder achterlaten en je ontvangt het bestandje met mijn gouden leermomenten per mail!

Deze tips zijn ook zeer geschikt voor ouders.

Deze gouden leermomenten zijn niet zomaar samengesteld; het is een verzameling van mijn eigen ervaringen en lessen die ik heb geleerd tijdens mijn zoektocht naar de beste manier van omgaan met prikkelgevoelige kinderen in mijn praktijk. 

Wat maakt mijn aanpak anders? Het draait allemaal om de wil om op een andere manier te kijken naar gedrag. Vanuit een open mindset en het omarmen van krachtige oefeningen die ons helpen om prikkelgevoelige kinderen te helpen hun prikkels beter te reguleren!

Maar geloof me niet alleen op mijn woord – luister naar wat mijn gewaardeerde klanten te zeggen hebben:

Dus waar wacht je nog op?

Neem vandaag nog de volgende stap voor jouw praktijk!

Tips voor wanneer je kind niet wil!

Wat super dat je mijn tips wilt ontvangen voor kinderen, die niets willen. Ik ben benieuwd welk gouden leermoment jou aanspreekt. Laat je het mij weten?