Kalmeren door masseren

online programma

Dit programma is geschikt voor een ieder met zelf chronische klachten en een ieder die werkt met mensen met chronische klachten. Dit kunnen zowel lichamelijke als psychische chronische klachten zijn zoals; vermoeidheid, slaapproblemen, niet je grenzen aanvoelen, darmproblemen en angstig zijn.

Dankzij mijn fibromyalgie heb ik de nodige ervaring hiermee en ik ben er altijd sterker uitgekomen. Mijn pad naar veerkracht was niet geplaveid met goud, het was eerder een aaneenschakeling van valpartijen en momenten van opstaan, die me uiteindelijk gevormd hebben tot wie ik vandaag ben.

Dit programma heb ik zelf samengesteld tijdens mijn zoektocht naar innerlijke kracht en genezing. Dankzij mijn “Petra Soep”, bestaande uit een unieke mix van verschillende technieken, breng ik een revolutie teweeg in de manier waarop we omgaan met chronische klachten. Wat mijn aanpak zo anders maakt? Het draait allemaal om de wil op een andere manier te kijken naar gedrag en pijn!

En dit programma, met praktische oefeningen en handige uitleg, is speciaal ontwikkeld voor een ieder die met chronische (pijn)klachten te maken krijgt, hetzij in het werk of privé. Het zijn juist deze technieken, die maken dat ik juist DANKZIJ mijn fibromyalgie, mijn droomleven leidt.

Kalmeren door masseren

Ben jij klaar voor een andere blik op (jouw) chronische klachten?

Schaf het dan nu aan voor € 88,88.