Masterclass over prikkelverwerking, gedrag & pijnbeleving!

Meld je nu aan voor mijn masterclass!

Deze is geschikt voor mensen, die zelf uitdagingen ervaren in het dagelijks leven en voor professionals die veel werken met mensen met chronische klachten.

Dit kunnen lichamelijke klachten, als psychische problemen zijn zoals bijvoorbeeld; vermoeidheid, slaapproblemen, niet je grenzen aanvoelen, darmproblemen en angstig zijn.

Dit zijn er enkelen. Bij fibromyalgie, een chronische aandoening die ik zelf heb horen er al 43.

Ik heb zelf de nodige uitdagingen en ben ik er sterker uitgekomen. Maar mijn pad naar veerkracht was niet geplaveid met goud; het was eerder een aaneenschakeling van valpartijen en momenten van opstaan die me hebben gevormd tot wie ik vandaag ben. 

Mijn masterclass is niet zomaar een willekeurige workshop; het is een verzameling van mijn eigen ervaringen en lessen die ik heb geleerd tijdens mijn zoektocht naar innerlijke kracht en genezing. In mijn “Petra’s Soep” breng ik een unieke mix van verschillende technieken samen die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we omgaan met chronische klachten.

Wat maakt mijn aanpak anders? Het draait allemaal om de wil om op een andere manier te kijken naar gedrag .Vanuit een open mindset en het omarmen van krachtige oefeningen die ons helpen om minder pijn te ervaren en onze levenskwaliteit te verbeteren.

Maar geloof me niet alleen op mijn woord – luister naar wat mijn gewaardeerde klanten te zeggen hebben:

“Door jouw duidelijke uitleg snap ik nu veel beter hoe ik in elkaar zit. Het zorgt voor een soort blauwdruk”

Anne

“Ik ben elke keer verbaasd hoe zoiets simpels zo sterk kan werken. De oefeningen zijn makkelijk te doen. Zelfs op je bed kun je ze nog uitvoeren.”

Jan

Dus waar wacht je nog op?

Neem vandaag nog de volgende stap op jouw reis naar persoonlijke groei en veerkracht!

Meld je aan voor Petra's masterclass!

Wil je meer weten over hoe prikkelverwerking doorwerkt in het gedrag, pijnbeleving en eigenlijk het gehele leven? Bekijk dan nu de opname van Petra's masterclass over prikkelverwerking, gedrag & pijnbeleving!

Opname masterclass
tablet tijd en bewegen voor je kind