Podcasts

Magische Prikkel Podcast

Wat super dat je mijn Magische Prikkelpodcast gaat / wilt beluisteren!

Mijn grote inspiratiebron is mijn kleindochter. Ik ga jou als professional, maar ook als ouder inspireren met “de Petra soep”. Dit door verhalen te delen vanuit mijn ruim 25 jaar praktijkervaring en vanuit mijn ervaring als ouder.
In de ruim 25 jaar heb ik 1000 den kinderen en hun ouders mogen begeleiden. In al die jaren werk ik met ouders en hun kinderen, die prikkelgevoelig zijn. Denk aan een kind dat heel faalangstig, onzeker is, woedend is en van alles schrikt. Een kind dat moeite heeft met schakelmomenten.

Vanuit eigen ervaring met onze kinderen heb ik door vallen en opstaan geleerd wat wel en niet werkt. In mijn praktijk en in mijn opleiding zie ik de struggels om echt te begrijpen wat het voor een kind betekent en wat je eraan kunt doen. Ouders komen hiervoor uit het hele land en zijn dol op mijn ”soepje”.
Overigens hebben ouders deze naam verzonnen. Precies in juli 2020 ben ik mijn eigen verdiepingsopleiding gestart. Ik houd van echte verhalen. Mijn struggels en leermomenten ga ik met je delen. Er komen zeker een aantal hele verrassende elementen in waar je absoluut meer van wilt weten. Zo zal ik regelmatig met mijn kleindochter in gesprek gaan.