Visueel programma

online programma

Jarenlang hoorde ik ouders tegen me zeggen dat het niet helpt voor hun kind om dingen beeldend te maken. Maar, wat bleek vaak? Dat ze eigenlijk niet de juiste stappen doorliepen om dingen beeldend te maken voor hun kind! Waardoor het klopt, dat de technieken die ze gebruiken niet werken.

Ik hoor vaak dat technieken om je hoofd op te ruimen niet werken, omdat kinderen niets met dingen in een laatje bewaren hebben, laat staan met een kast! Of ook maar een andere manier van opruimen.

Herken je dat? Dat wat je ook probeert, je alleen maar met een overdruk kind blijft zitten? Een kind wat niet luistert? Of misschien wel een kind wat consequent op je zenuwen werkt? Waardoor je er niets mee aan kunt aanvangen?

Ha! Dat hoeft dus niet meer! Want hoe je het ook went of keert, beeldend maken werkt ECHT! Mits je natuurlijk de techniek op de juiste manier toe past.

En gelukkig hebben we daar natuurlijk mijn jarenlange ervaring voor, om jou aan de hand van verschillende oefeningen uit te leggen, hoe je kinderen kunt helpen door zaken beeldend te maken voor hen. Speciaal voor jou heb ik namelijk dit traject ontwikkeld, juist om te zorgen dat jij de kinderen in jouw praktijk / gezin beter kunt helpen!

Want laten we eerlijk zijn, de magie die loskomt wanneer een kind iets waar het tegen aanloopt beeldend kan maken en zo kan uitleggen aan ouders, docenten en anderen, is magisch! De rust die er dan bij het kind (en in het gezin) komt is gewoon bizar.

We mogen ook gewoon meer gaan spelen! Het hoeft allemaal niet zo stijfjes en zo strak. Nee, juist met prikkelgevoelige kinderen, willen we wat meer flexibiliteit en speelsheid om hen beter te leren helpen hun prikkels te uiten en / of te verwerken! Zelf hoor ik van mijn cursisten dat ze juist door meer te spelen, de diepte in konden gaan met de kinderen in hun praktijk! Dat gun ik jou ook!

Met deze online cursus maak jij kennis met lichaamsgericht werken en hoe je speelsheid toe kunt passen in je werk met kinderen. Je krijgt ook nog eens uitleg over hoe je beeldend maken van situaties laat werken voor jouw kinderen.

Je krijgt oefeningen die je met de kinderen kunt gebruiken om dingen beeldend te maken EN de oplettende deelnemer ziet waarschijnlijk ook de overlap naar hoe deze technieken werken voor volwassenen! Hoe fijn is dat?

Meld je nu aan voor deze cursus en je betaalt het gereduceerde tarief van € 47,50!

Geniet ervan!

Petra van Noort prikkelverwerking

Ben jij klaar om lichaamsgericht werk toe te passen binnen jouw praktijk?

En hierbij gebruik te maken van de speelsheid van de kinderen?

Schaf het dan nu aan voor € 47,50.